miercuri, 22 octombrie 2014

Când ești bou și te plictisești de existența ta mizeră...

Aseară prietena mea cea mai bună mi-a arătat un articol din lumea vastă a internetului pe care nu am de gând să îl link-uiesc aici pentru că asta s-ar putea să îi aducă mai multe vizualizări boului care l-a scris și ăsta e ultimul lucru pe care mi-l doresc.

În articolul respectiv, autorul ne dă 5 motive pentru care e indicat ca bărbații să își împartă viața cu o fată care suferă de o tulburare de alimentație. În primul rând mi se pare că tu, în primul rând, trebuie să fii nițel tulburat de viață ca să ai astfel de idei și astfel de sfaturi absolut sinistre și dezgustătoare. Și dacă nici asta nu v-a revoltat îndeajuns, mai jos puteți găsi cele 5 motive pe care autorul le-a expus, cu comentariile mele aferente. Un bou.1. Obsesia ei pentru a arăta bine chiar o va face să arate bine
     În primul rând am dezbătut deja pe blogul ăsta ce înseamnă să „arăți bine”. În al doilea rând, obsesia ei pentru a fi cât se poate de slabă e un lucru patologic. E o boală. Și, ca orice boală, trebuie vindecată. Nu vrea să arate bine ca să se bucure de fluierăturile muncitorilor din colțul blocului și nici ca să o agațe Alex Velea în Bamboo. Vrea să arate bine pentru că i se pare că dacă are 20 de kile cu frigiderul în brațe. e grasă și ar putea să aiba 2 kilograme cu tot mobilierul în brațe.

2. Costă mai puțin
     Da. Asta era exprimarea lui. În engleză, ce-i drept: „she costs less”. Ce ai zis, mă? Costă mai puțin? Aici ori te referi la doamnele care stau în vitrinele din Amsterdam, ori la orice centuristă care se pune în genunchi pentru două bonuri de masă. Și femeile astea nu cred că sunt anorexice sau bulimice pentru că nu au timp de așa ceva. Dacă te referi, în schimb, la oricare altă categorie de femei, îmi pare rău să te dezamăgesc și să îți dărâm visele și lumea așa cum o ști, dar nu există cataloage de femei pe care le poți alege pentru un anumit preț. Nu venim în broșuri ca alea de la Avon sau de la Oriflame și nici nu există merchandiser-i specializați care ne înghesuie în rafturile din Auchan sau din Mega Image. Iar dacă te refereai la faptul că nu trebuie să investești o parte din salariul tău absolut insignifiant ca să îi cumperi ceva drăguț femeii cu care ai decis să fii văzut în public în timp ce o ții de mână, stai liniștit. Oricum, nu pari genul care să știe ce să îi cumpere unei femei astfel încât chiar să îi placă. Și, mai ales, nu pari genul care să fie ținut de o femeie de mână. Și nu, maică-ta nu se pune, chiar dacă o făcea doar când aveai 4 ani și trebuia să traversezi strada. Și oricum am impresia că ai fost crescut într-un loc care avea o singură stradă și multe ulițe.

3. E fragilă și vulnerabilă
    Idiotule, cu părere de rău îți spun că toți oamenii (da, inclusiv tu) sunt fragili și vulnerabili. De exemplu, atunci când afli că ți-a luat foc casa cu toți cei dragi în ea, inclusiv tu ești fragil. Și plângăcios. Și te simți inutil. Asta pentru că ești. Și mi-aș dori ca într-unul din momentele tale de vulnerabilitate să vină o femeie și să îți învinge un toc în aortă. Și să profite de vulnerabilitatea ta așa cum sfătuiești tu masculii alpha să o facă atunci când întâlnesc o fată bulimică. Să te facă să îți vinzi un rinichi. Ba nu. Ambii rinichi. Și să îți trimite poze de la plajă cu băuturi plătite din rinichii tăi în timp ce tu faci dializă.

4. Probabil are bani
    Explicația pentru asta a imbecilului este că femeile sărace nu pot fi anorexice, bulimice, etc. Nu înțeleg de ce și cum a ajuns el la concluzia asta, dar probabil că e un maestru al statisticii și a intervievat el femei din mai multe medii sociale. Să știi, boule, că sunt multe femei care au banii lor munciți de ele sau moștenite de la o mătușă. Și nu multe suferă de tulburări alimentare. Tu, în schimb, care faci bani din faptul că pui niște reclame de la google pe un blog pentru cocalari misogini și idioți, abia cred că ai suficienți bani cât să plăteși o chirie pentru un apartament confort 3 și o pâine o dată la două zile. De asta vrei tu o femeie anorexică? Ca să te întrețină? Păi ce autonomie și independență ai tu, băi, mascul feroce? Sau îți sunt străine astfel de concepte?

5. E mai bună în pat decât restul femeilor
    Sigur că da. Maestrul staticii lovește din nou. Din milioanele de femei cu care s-a culcat a ajuns el la concluzia asta, de unul singur. Singur ești și cu siguranță sigur o să mori. Și crede-mă, că femeile alea, chiar dacă, zici tu, sunt mai bune în pat, s-ar putea să leșine pe tine de la efort dacă nu mănâncă sau dacă vomită tot ce mănâncă.

Închei zicând că dacă există oameni care sunt de acord cu acest bou sinistru, vă doresc să fiți plesniți cu urzici peste gură de 3 ori pe zi în fiecare zi. Îmi cer scuze, eu personal, că astfel de indivizi există pe planeta asta.
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu