duminică, 9 septembrie 2012

Kiss me hard before you go...

Ah nu! Să nu vă închipuiți că articolul ăsta va avea un conținut care are legătura cu titlul său.
Doar că în ultimul timp sunt obsedată de o melodie al cărei clip îl voi lăsa ca semn de recunoștiință la sfârșitul articolului, dar mai e mult până departe. Să vorbim despre ziua de duminică. Subiect ales absolut aleator, provocat de rutina de duminică.Dacă e o zi a săptămânii pe care o urăsc sincer e fix cea de duminică. Pentru că e absolut degeaba, e pusă acolo doar ca să iasă numărătoarea zilelor din an și mie îmi provoacă o stare de inutilitate enervant de pronunțată.

Duminică e ziua în care când te trezești regreți că noaptea de sâmbătă a trecut parcă prea repede și cea de vineri e prea îndepărtată. E ziua în care ți-e silă să te dai jos din pat și asta pentru că nu ai nici un motiv. Nu trebuie să te duci la birou, nu ai nici o datorie socială față de nimeni, nu ai pic de elan să începi să faci ceva.

Duminică e ziua în care la televizor sunt cele mai cretine chestii, emisiunile alea specifice de familie în care timp de 3 ore se discută nimic și creierul ți-e bombardat cu informații inutile. Ori emisiuni penibile, ori filme tot de familie, cam ca alea de Crăciun, în care toată lumea se iubește și e fericită și...bleah!

Duminică e ziua în care se termină orice și cea în care e imposibil să înceapă ceva.Și dacă nu mă credeți, gândiți-vă care e ziua în care se termină săptămâna și, automat, partea preferată a multora din săptămână. Până și numele de „sfârșit de săptămână” sau „week-end” cum ne impune americanizarea să îi zicem demonstrează teoria mea. Și dacă tot nu vă ajunge, gândiți-vă care e ziua în care se încheie sejururile la mare, taberele în care mergeați când erați mici, vacanțele și concediile.

Nu știu care e locul în care se termină visele, dar știu că ele sigur o să se termine într-o zi de duminică.

Și, pentru că am zis la început, și, de obicei, mă țin de cuvânt, las aici melodia care e fix o zi de duminică pentru suflet.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu