joi, 6 septembrie 2012

Decizii, decizii...

Știți momentul ăla de rahat când trebuie să luați o decizie care este absolut clar că o să vă schimbe viața radical?
Ei bine, momentul ăla nu e chiar de rahat, ci e chiar excelent. Pentru că dacă a apărut, a apărut odată cu conștientizarea faptului că nu ești mulțumit de ce reprezinți în momentul de față pe plan sentimental, profesional, oricare plan și oricâte din ele. Și conștientizarea este, cu adevărat, cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla.

Pentru că ăla e momentul în care îți dai seama, după o analiză completă și complexă, că nu ai ajuns ce îți doreai acum 5 ani. Că nu ești nici CEO la Microsoft, nici nu ai o nevastă care îți gătește în fiecare zi de ce ai tu poftă și nici o amantă care îți face toate poftele. Că ai lăsat unele persoane să îți plece din viață și ai făcut niște alegeri tot în viață, doar pentru că ai fost prost și grăbit și ai vrut tu să pui accentul fix pe „h muet” - ul franțuzesc din existența ta.

Momentul ăsta trebuie apreciat la valoarea lui maximă și făcut ceva relevant după ce trece. Nu tratat ca pe o chestie pasageră, o sclipire de moment și pe urmă intrat în rutina de până acum. Nu întors acasă la femeia pe care nu o iubești, nu cheltuit bani pe vacanțe pe care nu ți le dorești și nu aruncat bani în cluburi doar ca să se vadă opulența.

Investiți în voi material. Și în cei la care țineți spiritual. Investiți în momentul ĂLA. Investiți momentele de genul ăla în formarea voastră ca oameni!


Cum zice și Vama...trecutul pare o haină udă care mă împiedică să-not prin viața mea, dar nu am de ales, încă mai am o viață de trăit, o piesă de jucat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu