joi, 23 august 2012

si s-a dus...

Mi l-au luat. S-a dus ca vântul și ca gândul. Vorbesc aici de fostul meu blog, găzduit de un site specializat românesc care, brusc, nu mai există.Despărțirea a fost oarecum dureroasă oricât de inactivă aș fi fost din punct de vedere al bloggerit-ului, mai ales că pe respectivul blog aveam articole scrise încă de prin clasa a 11a, când aveam impresia că lumea  nu e chiar atât de rece și neprimitoare, oamenii nu sunt chiar atât de răi și prieteniile chiar durează o viață. Era plăcut să îmi observ evoluția din punct de vedere al stilului de scris și a mentalității, dar aia e... nu o să încep să plâng acum după niște litere aruncate alandala într-o fereastră de internet.

Așa că, precum zice și clilșeul ăla pe care și-l zic femeile între ele când suferă după diverși: „Lasă, fată, că orice sfârșit e un nou început!”

Așasdar, Miriam proudly presents „Din colț în colț”. Pentru că în cam atâtea cuvinte se poate prezenta decent viața.

Să vedem acum, ce-o ieși... Și cine poate să cânte pentru inaugurare, înafară de artistul pe care tata m-a învățat să îl iubesc înainte să mă învețe să citesc? Ia zi-le tu, freddiecă...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu