miercuri, 29 august 2012

10 lucruri pe care le-am învățat într-un week-end

După cum v-am zis, am fost într-o oarecare vamă cu o oarecare țară. O vamă veche, dar nu prăfuită, o vamă care e, de fapt, o graniță între fericire și extaz, între a fi beat de fericire și a fi beat de la aburii de alcool, între a fi singur cu marea și a-ți face cât mai mulți prieteni noi.

Vama Veche m-a învățat:

1. Că băuturile pot fi comercializate în diverse recipiente, cum ar fi găletușa de nisip.
2. Principiul vaselor comunicante.
3. Cât de bună e o Cuba Libre la ora 12:30, pe plajă, imediat cum ai ajuns.
4. Că viața frumoasă presupune doar o mână de oameni care țin la tine și la care ții, două-trei raze de soare, nisip și apă sărată.
5. Cum să dai sfaturi de viață persoanelor pe care le cunoști de doar câteva ore, dar care au ajuns să îți fie mai simpatice în orele alea decât alții într-o viață.
6. Să renunț la impulsivitate și defensivitate și să recunosc când greșesc.
7. Că oamenii care țin enorm la tine sunt cei care îți pun pe masă toate defectele și te roagă să le rezolvi nu neapărat de dragul lor, ci ca să îți dovedești ție că poți să le vindeci și să le transformi în calități.
8.Cât de plăcut e sentimentul pe care ți-l oferă „the lost song” de la The Cat Empire în timp ce Soarele se chinuie să facă ochi.
9. Câte shoturi pot să duc. Multe. La un moment dat nu am mai putut să le număr, așa că va trebui să ma credeți pe cuvânt.
10. Cât de bine e să râzi tare. Atât de tare încât să îi faci pe oamenii din împrejurimi să se uite urât la tine. Și cel mai bine e că ție nu îți pasă. Pentru că ești fericită și pentru că așa trebuie să fii.

Așa că...abia acum înțeleg melodiei de mai jos. Pentru că am fost la mare și l-am spălat de noroi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu